Hjortnäs - Sunnanängs Hembygdsförening hemsida

Från att tidigare hetat Hjortnäs - Sunnanängs byalag för hembygdsvård, heter vi nu Hjortnäs-Sunnanängs Hembygdsförening. Namnbytet beslöts på senaste årsmötet 2016.

Föreningen har som målsättning att ge information och kunskap från förr till nu om våra byar. Vårt bästa medel för att kunna sprida kunskap är vår årsskrift.

Medlemskap i föreningen får man genom att betala årsavgiften och är för närvarande 200 kr per hushåll. Med medlemskapet följer även vår årsskrift Hembygden som ges ut årligen i januari. Årsavgiften skall betalas senast i december, för att nästföljande årsskrift skrift skall kunna delas ut.


Vi som arbetar med Hembygden är alltid intresserade av tips och bidrag till skriften Hembygden, som artiklar, foton och gamla handlingar. Skriv och berätta om personer och händelser från vår bygd! Manus kan skickas till elisabeth.institoris@yahoo.se eller dan.back@sonesera.se. Det går även bra att sända via vanlig post eller tittat in hos någon av oss.

Manusstopp till nästa nummer är 1 oktober.

Välkomna med era bidrag!

Gemensam hemsida för alla föreningar i byarna: www.hjortnas.se

Kommande program - händelser

På Kulturhuset i Leksand finns “Hembygden” – årgångarna 1,2,3,4,5, 6, 7 - att köpa. 70:-/st. En fin gåva till alla hembygdsälskare..

Malltavlor från olika årtionder, För att se bilderna, KLICKA HÄR

Styrelsen för Hjortnäs - Sunnanängs Hembygdsförening


Hjortnäs - Sunnanängs Hembygdsförening

Vi finns på Facebook

Facebook

Kontakt